Μεταχειρισμένα Μηχανήματα - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Mεταχειρισμένα μηχανήματα έργων

MicrosoftTeams-image (3)

Μεταχειρισμένα Μηχανήματα

Πέραν της πώλησης νέου μηχανήματος, η ΕΛΤΡΑΚ προσδίδει ευελιξία στην εργασία σας προσφέροντας σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε μεταχειρισμένα μηχανήματα, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Caterpillar, καθώς υφίστανται εκτενείς και λεπτομερείς ελέγχους.

Στην συνέχεια εμφανίζονται κάποια από τα μηχανήματα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ισχύον απόθεμα, επικοινωνήστε μαζί μας. Επιπλέον, λόγω της πρόσβασης μας στο παγκόσμιο δίκτυο Μεταχειρισμένων Μηχανημάτων της Caterpillar, έχετε την ευκαιρία να κάνετε την επιλογή σας– κατόπιν παραγγελίας – μέσα από μία πληθώρα μηχανημάτων ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για την εργασία σας προϊόν.

Κάθε μεταχειρισμένο μηχάνημα που ολοκληρώνει τη διαδικασία πιστοποίησης, υποβάλλεται σε αυστηρή διαδικασία ελέγχου και επισκευάζεται με γνήσια ανταλλακτικά Cat. Πρόκειται για μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, άριστης κατάστασης, τα οποία συνοδεύονται από τα ανάλογα οφέλη:

  • Σωστή παρακολούθηση σύμφωνα με τον κατασκευαστή
  • Λεπτομερής τεχνικός έλεγχος
  • Συντήρηση με τις αυστηρές οδηγίες του κατασκευαστή
  • Εργοστασιακή εγγύηση έως και 12 μήνες
  • Χρηματοδοτικά Προγράμματα μέσω CAT Finance
  • Συμφωνίες Τακτικής Συντήρησης
Cat-Certified

Η πολυετής εμπειρία εργασίας μας με το επίσημο πρόγραμμα CAT CERTIFIED USED και η  εξειδίκευση στα προϊόντα της Caterpillar, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου κάλυψη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση, αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην τελική επιλογή σας. Κανένας δεν γνωρίζει τα μηχανήματα της Caterpillar, όπως η ΕΛΤΡΑΚ, η οποία σας εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα, παραγωγικότητα και διαθεσιμότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

    Με ποιο τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

    ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
    Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά