Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Αποκτήστε την ενέργεια

που σας αξίζει

Περισσότερη παραγωγή ισχύος

Μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα

Οι γεννήτριες Caterpillar διαθέτουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο ή βιοαέριο) προσφέροντας την κατάλληλη επιλογή για κάθε περίπτωση: ιδιωτικός χώρος, χώρος εστίασης, ξενοδοχειακό συγκρότημα, νοσοκομείο, μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας, εργοστάσιο, data center κ.λπ.

Με ισχύ από 13,5kVA (10,8kW) έως και 33.000kVA, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί προκειμένου να είναι ασφαλή και εύκολα στην εγκατάσταση, οικονομικά για τον χρήστη και φυσικά φιλικά προς το περιβάλλον. Ο συνδυασμός περισσότερης παραγωγής ισχύος με μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα είναι είναι για την Caterpillar μία συνεχής πρόκληση με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες από την Eltrak είναι 360° και περιλαμβάνουν εκτός από την πώληση ή την ενοικίαση, ολοκληρωμένα πακέτα after sales service με ανταλλακτικά και συντήρηση, που προσθέτουν μακροπρόθεσμη αξία στην αγορά σας.

Ποια γεννήτρια σας ταιριάζει;

Βρείτε την ιδανική γεννήτρια που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε την ολοκαίνουρια πλατφόρμα Power Hub και γίνετε πολίτης του κόσμου: τώρα έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε on line το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος που επιθυμείτε ανάλογα με τα κριτήρια που ορίζει η τοποθέτηση και η εφαρμογή του. Ανατρέξτε στο παγκόσμιο δίκτυο Power Hub για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα, τις δυνατότητες και την αποστολή της γεννήτριας σας.

Ηλεκτρική ένεργεια από την ΕΛΤΡΑΚ με τις προδιαγραφές της Caterpillar

Έχετε αναλογιστεί πόσες εφαρμογές έχει ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος; Σε πόσες περιπτώσεις μία γεννήτρια αποτελεί τον εφεδρικό «αόρατο» ήρωα; Είναι εκεί πάντα για εσάς για να υποστηρίξει το έργο σας, να διαφυλάξει την επιχείρηση και τη φήμη σας ακόμα και για να σώσει ζωές.

cover_photo

Οδηγίες εγκατάστασης

και λειτουργίας γεννητριών πετρελαίου

Τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη (γεννήτριες) Caterpillar σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ώστε να προσφέρουν ευκολία στην εγκατάσταση και απλότητα στη λειτουργία τους. Η επιλογή και η σωστή εγκατάσταση ενός ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους είναι σημαντική για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά