Εξοπλισμός για ενοικίαση

Ολοκληρωμένες λύσεις με ένα τηλεφώνημα

Στην ΕΛΤΡΑΚ είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού στους πελάτες μας. Για κάθε εργασία, έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Εάν έχετε ένα έργο που πρέπει να γίνει, εάν προκύψει μία ιδιαίτερη εργασία στην οποία ίσως δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι δυνατότητες του στόλου σας ή όταν κάποιο μηχάνημα είναι εκτός λειτουργίας για  επισκευή ή συντήρηση, μπορείτε απλά να εμπιστευτείτε την ομάδα ενοικίασης της ΕΛΤΡΑΚ για να σας προμηθεύσει τον σωστό εξοπλισμό ακριβώς, όταν και όπου τον χρειάζεστε.

Σας δίνουμε πρόσβαση σε μία  ευρεία σειρά μηχανημάτων και εξοπλισμού προς ενοικίαση, τα οποία μπορείτε να κάνετε δικά σας ως εξής:

  • Βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις (ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία μίσθωση)
  • Μακροχρόνιες ενοικιάσεις (πολύμηνη ή πολυετή μίσθωση)
  • Μίσθωση με δικαίωμα εξαγοράς.

Ο προσφερόμενος εξοπλισμός συνεχώς διευρύνεται και προσαρμόζεται, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Cat-rental

Ενδεικτικά περιλαμβάνει τα εξής:

  • Χωματουργικά μηχανήματα (υδραυλικούς εκσκαφείς, προωθητές γαιών, εκσκαφείς φορτωτές, φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, δονητικούς συμπιεστές γαιών)
  • Εξαρτήματα εργασίας (Υδραυλικές Σφύρες, Τροχούς Κοπής Ασφάλτου, Φρέζες Οδοποιίας)
  • Ηχομονωμένα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη από 20 kVA έως 700 kVA (Για εφεδρική ή συνεχή λειτουργία Γεννήτριες)
  • Ανυψωτικά Μηχανήματα (Ηλεκτροκίνητα και Πετρελαιοκίνητα Περονοφόρα),

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό με την εγγύηση και την τεχνογνωσία της Caterpillar και την σφραγίδα της ΕΛΤΡΑΚ, πάντα με βάση τις ανάγκες σας.

Μία έξυπνη, συμφέρουσα και σύγχρονη λύση με σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα.

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά