Service Χωματουργικών - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής μηχανημάτων έργου

Στα χέρια των ειδικών

Η σταθερή απόδοση και λειτουργία είναι το ζητούμενο για κάθε μηχάνημα έργου. Με τα πλήρη προγράμματα συντήρησης, που προσαρμόζονται με βάση τις ανάγκες σας, έχουμε τη λύση, είτε χρειάζεστε μία άμεση επισκευή, το συντομότερο δυνατό, είτε μια πλήρη ανακατασκευή πάντα από τους επαγγελματίες τεχνικούς μας.

Περισσότερες επιλογές,  μεγαλύτερος έλεγχος. Έχετε τη δύναμη να επιλέξετε τη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας να αναζητήσουμε και να συμφωνήσουμε εκ των προτέρων στην καλύτερη λύση. Παίρνετε απλά το χαμηλότερο δυνατό κόστος κύκλου ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, την απόδοση, την παραγωγικότητα ή την αξιοπιστία.

Με την επιστοσύνη που δείχνετε στην ΕΛΤΡΑΚ, απολαμβάνετε την εγγυημένη ποιότητα Caterpillar, που εδώ και χρόνια διακρίνεται για την ποιότητα και τις υπηρεσίες της σε όλα τα στάδια υποστήριξης των προϊόντων της.

Οι εγκαταστάσεις και ο άρτιος εξοπλισμός των συνεργείων μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μας δίνουν την δυνατότητα να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας τις πλέον μεγάλες και σύνθετες επισκευές, όπως : 

  • Επισκευές κινητήρων 
  • Επισκευές αντλιών  πετρελαίου 
  • Επισκευές turbo 
  • Επισκευές συστημάτων μετάδοσης 
  • Επισκευές  υδραυλικών συστημάτων  
  • Επισκευές ηλεκτρικών   ηλεκτρονικών εξαρτημάτων
  • Επισκευές συστημάτων κυλίσεως                                                                  

H ποιότητα των επισκευών μας στους κινητήρες CATERPILLAR, εξασφαλίζεται από τη δυνατότητα δοκιμής-δυναμομέτρησης των κινητήρων στα δύο καινούργια υπερσύγχρονα δυναμόμετρα που έχουμε στις εγκαταστάσεις μας και έχουν την ικανότητα να δοκιμάζουν: 

  • Μικρούς κινητήρες ισχύος εώς και 250ΗΡ 
  • Μεγάλους κινητήρες ισχύος εώς και 2000ΗΡ 

15 ειδικά εξοπλισμένα κινητά συνεργεία προσφέρουν πανελλαδική κάλυψη  με έδρα το κεντρικό συνεργείο των Αθηνών αλλά και τα υποκαταστήματά σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ηράκλειο.  Πρόκειται για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πραγματοποιώντας απαιτητικούς διαγνωστικούς ελέγχους, κάνοντας χρήση των εξειδικευμένων διαγνωστικών εργαλείων της CATERPILLAR αλλά και  αποκαθιστώντας τις πλέον πολύπλοκες βλάβες που τυχόν παρουσιαστούν, επί τόπου.

 

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά