CVA - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Συμφωνίες Περιοδικής Συντήρησης

Τι είναι αυτό που σου προσφέρει η CVA

Η Συμφωνία Περιοδικής Συντήρησης (CVA) από την ΕΛΤΡΑΚ θέτει την ομάδα και τους πόρους μας στη διάθεσή σας, για να αποδόσουν υπέρ σας. Αναλαμβάνουμε ορισμένες ή όλες τις ανάγκες επισκευών και συντήρησης, προσφέροντας από πρόσθετες εκπτώσεις έως μοναδικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, . Γεγονός το οποίο, σας επιτρέπει να εστιάσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στις πραγματικές σας ανάγκες που είναι η παραγωγή.

Πρόκειται για ευέλικτες επιλογές για ένα καινούργιο μηχάνημα Cat, ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα με πιστοποίηση Cat ή ένα μηχάνημα Cat που έχετε ήδη στην κατοχή σας.
Αποτελείται δε από ένα σύνολο γνησίων ανταλλακτικών Cat, τα οποία μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής και τα διαστήματα συντήρησης του εξοπλισμού σας.
Το μηχάνημά σας λαμβάνει έγκαιρη και σωστή συντήρηση για βέλτιστη απόδοση και παραγωγικότητα, αποδίδοντας τα μέγιστα οφέλη.

MGPage_TeaserImage_CVA

Μία συμφωνία CVA σάς βοηθά να κάνετε περισσότερα και να ανησυχείτε λιγότερο. Απλοποιεί την συντήρηση του μηχανήματος, προσθέτει την ασφάλεια της ειδικής υποστήριξης και σας προσφέρει την ηρεμία από την αποτελεσματική διαχείριση της κατάστασης του εξοπλισμού.
Είναι ένας εύκολος τρόπος να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αξία και τις δυνατότητες της Caterpillar πέρα από το ίδιο το μηχάνημα για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας και να μειώσετε το κόστος κατοχής και λειτουργίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε μία CVA για να ταιριάζει στις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ανεξάρτητα από τον τύπο CVA που επιλέγετε, μπορείτε να περιμένετε υποσχέσεις αξίας που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μηχάνημά σας εύκολο στην κατοχή και έτοιμο να εργαστεί.

Basic

BASIC

Εκτελείτε το πρόγραμμα συντήρησης μόνοι σας και σας διευκολύνουμε παρέχοντας σας τις οδηγίες και έτοιμες λίστες με τα γνήσια ανταλλακτικά Cat που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Plus

PLUS

Εκτελείτε την προληπτική συντήρηση πρώτων επιπέδων 250/500 oph και η ΕΛΤΡΑΚ  ολοκληρώνει τα πιο απαιτητικά 1000/2000 στα προτεινόμενα διαστήματα.

Premium

PREMIUM

Η ΕΛΤΡΑΚ διαχειρίζεται και εκτελεί την Προληπτική Συντήρηση για ένα μόνο μηχάνημα ή ολόκληρο τον στόλο σας.

Total

TOTAL

Η ΕΛΤΡΑΚ με το πρόγραμμα Total Maintenance & Repair (TM&R), αναλαμβάνει να κάνει όλη τη δουλειά,  συμπεριλαμβανομένων τρεχουσών επισκευών και προληπτικής συντήρησης προσαρμοσμένης σύμφωνα με τις ανάγκες σας

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά