Συστήματα Βελτίωσης Παραγωγικότητας - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Συστήματα Βελτίωσης Παραγωγικότητας

Αναλυτική καταγραφή της παραγωγικότητας

Τα Συστήματα Βελτίωσης Παραγωγικότητας είναι εύκολες εφαρμογές που παρέχουν ολοκληρωμένη επισκόπηση της παραγωγής του μηχανήματος και της τοποθεσίας εργασίας. Είναι πλούσια σε δεδομένα εργαλεία που παρέχουν συγκεντρωτικές και ενεργές πληροφορίες σε ψηφιακό επίπεδο για ανάλυση της απόδοσης, βελτίωση της παραγωγικότητας και αύξηση των κερδών.

Οι νέες δυνατότητες επικοινωνούν και ενοποιούν τις μετρήσεις απόδοσης σε έναν ευανάγνωστο πίνακα ελέγχου, παρέχοντας γρήγορη επίβλεψη πολλαπλών εργασιών και καταγράφοντας κρίσιμες μετρήσεις στον χώρο εργασίας, όπως η παραγωγικότητα, η χρήση και το κόστος. Οι ενεργές πληροφορίες είναι προσβάσιμες οπουδήποτε είναι ο χρήστης, μέσω προγραμμάτων περιήγησης ιστού είτε από σταθερούς υπολογιστές ή από κινητές συσκευές και περιλαμβάνουν μετρήσεις, όπως ταυτοποίηση φορτηγού, χρόνος αδράνειας, κατανάλωση καυσίμου, τοποθεσία, ωφέλιμο φορτίο, μετρήσεις φορτίου, συνολικοί κύκλοι και άλλα. Τα εξελιγμένα αναλυτικά στοιχεία που παρέχουν τα συστήματα βελτίωσης παραγωγικότητας προσφέρουν ένα βαθύτερο επίπεδο ενεργών πληροφοριών, επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιώσουν δραματικά την αποδοτικότητα του μηχανήματος, την παραγωγικότητα, τη χρήση και να μειώσουν το κόστος.

Επιπλέον, τα συστήματα βελτίωσης παραγωγικότητας της Cat τώρα διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να συλλέγουν και να αναλύουν δεδομένα από στόλους μικτού εξοπλισμού, παρέχοντας στις εταιρείες καλύτερη εικόνα για τις συνολικά στατιστικά στοιχεία παραγωγής από την τοποθεσία εργασίας.

Γίνετε και εσείς μέλος της ευρείας οικογένειας της Eltrak και απολαύστε με την σφραγίδά της, την εγγυημένη ποιότητα Caterpillar, που εδώ και χρόνια είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής χωματουργικού, ανυψωτικού και ηλεκτροπαραγωγικού εξοπλισμού στον κόσμο.

Ο παγκόσμιος οίκος Caterpillar διακρίνεται για την ποιότητα και τις υπηρεσίες του σε όλα τα στάδια: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Ιδιαίτερα στο στάδιο μετά την πώληση, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση καθώς για εμάς εδώ στην ΕΛΤΡΑΚ, η απρόσκοπτη λειτουργία του Caterpillar που έχετε επιλέξει, αποτελεί προσωπικό μας στοίχημα.

Η Eltrak παράλληλα είναι περήφανος αντιπρόσωπος σπουδαίων οίκων, όπως της JLG με τις πλατφόρμες εναερίου εργασίας, της Palfinger με τα συστήματα ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων, της ΜΒ με τους κάδους σπαστήρα, της Powerscreen με του κινητούς θραυστήρες, τους διαλογείς και τους ταινιόδρομους και της MaK με τους ναυτικούς κινητήρες.

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά