Το προφίλ της Eltrak CAT - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Σχετικά με την ΕΛΤΡΑΚ

Στην Ελλάδα, η ΕΛΤΡΑΚ είναι συνώνυμη με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Caterpillar από το 1982, εξυπηρετώντας τους λάτρεις της κορυφαίας μάρκας από την στιγμή της πώλησης ή της ενοικίασης έως την συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη, για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους. Τα προϊόντα Caterpillar, που διαθέτουν λύσεις για εργασίες από χωματουργικά και ανυψωτικά μηχανήματα έως γεννήτριες και ναυτιλιακές μηχανές, πρωταγωνιστούν στον κλάδο των κατασκευών, εξορύξεων, λατομείων, ανυψωτικών και εναέριων εργασιών, θαλάσσιων μεταφορών και τουρισμού αλλά και σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση με την εγγύηση της ΕΛΤΡΑΚ.

Σχεδόν 42 χρόνια ιστορίας

Η ΕΛΤΡΑΚ είναι συνυφασμένη με την πορεία του κορυφαίου οίκου Caterpillar στην Ελλάδα. Η ΕΛΤΡΑΚ έκανε έναρξη εργασιών το 1982 και σύντομα κατέκτησε την ελληνική αγορά χάρη στα κορυφαία προϊόντα Caterpillar, τα οποία διακρίνονται εκτός από την άψογη ποιότητά τους, για την καινοτομία και την απόδοση λειτουργίας τους. Η πολυετής επένδυση του κολοσσού Caterpillar στην καινοτομία και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση ανέδειξαν την ΕΛΤΡΑΚ σε ηγέτη στο ελληνικό επιχειρείν, υπογράφοντας μερικά από τα σημαντικότερα έργα στον τομέα των κατασκευών, των λατομείων και της ναυτιλίας. Επίσης, η  ΕΛΤΡΑΚ έχει εξοπλίσει με γεννήτριες από αμέτρητες οικίες έως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Το προφίλ της Eltrak CAT

Μεγάλο εύρος προϊόντων

Διαθέτουμε την πλήρη σειρά μηχανημάτων και εξαρτημάτων της Caterpillar, του κορυφαίου κατασκευαστή χωματουργικού, ναυτιλιακού, ανυψωτικού και ηλεκτροπαραγωγικού εξοπλισμού στον κόσμο.
Το προφίλ της Eltrak CAT

Εξειδικευμένη εξυπηρέτηση

Μοναδική εξυπηρέτηση από την στιγμή της πρώτης επικοινωνίας για ενοικίαση ή πώληση έως την συντήρηση και την υποστήριξη μετά από αυτή, από εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία.
Το προφίλ της Eltrak CAT

Ολοκληρωμένες λύσεις

Οι λύσεις που προτείνει και εφαρμόζει η ΕΛΤΡΑΚ, μέσα από την εμπειρία και την καινοτομία είναι 360°, καλύπτοντας τις ανάγκες του έργου σας από την αρχή έως το τέλος με αποτελεσματικότητα και ευελιξία.
42

Χρόνια παρουσίας


Η αδιάληπτη, επαγγελματική παρουσία της ΕΛΤΡΑΚ σε συνδυασμό με την εγγύηση της Caterpillar, την έχει καταστήσει ηγέτη στην Ελληνική Αγορά, ανοίγοντας νέους δρόμους και θέτοντας πρότυπα στους τομείς των κατασκευών, της ναυτιλίας, των logistics και των ηλεκτροπαραγωγών ενέργειας.
6000

Ενεργοί πελάτες


Με μία βάση περισσότερων από 6.000 χιλιάδων ενεργών πελατών σε όλη την Ελλάδα, η ΕΛΤΡΑΚ έχει κάνει γνωστή την Caterpillar ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, δημιουργώντας αφοσιωμένους λάτρεις, που δεν την αλλάζουν με τίποτα.
210+

Άτομα προσωπικό


Οι καταρτισμένοι σε κάθε τομέα επαγγελματίες συνεργάτες μας επεκτείνουν συνεχώς τις γνώσεις και την εμπειρία τους, με εξειδικευμένα σεμινάρια και νέες τεχνικές, προκειμένου να συμβαδίσουν με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τα κορυφαία, συνεχώς εξελισσόμενα προϊόντα μας.

Αναλυτικά η ΕΛΤΡΑΚ

Η ΕΛΤΡΑΚ αντιπροσωπεύει την Caterpillar, τον παγκόσμιο κολοσσό εξοπλισμού με ειδίκευση σε μία ποικιλία τομέων, όπως είναι οι κατασκευές (προωθητές γαιών, ισοπεδωτές γαιών, υδραυλικοί εκσκαφείς, αποξέστες γαιών, φορτηγά βαρέως τύπου, φορτωτές, φορτωτές-εκσκαφείς, τηλεσκοπικοί και μικροί φορτωτές τύπου SSL), τα λατομεία, τα ορυχεία, η υδροπρόωθηση (ναυτικοί κινητήρες), η ηλεκτρική ενέργεια (γεννήτριες) καθώς και η διακίνηση – αποθήκευση υλικών (ανυψωτικά, περονοφόρα, παλετοφόρα).

Περισσότερα από 300 είδη μηχανημάτων – με μεγάλη ποικιλία σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως diesel και φυσικό αέριο – είναι στη διάθεση των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών. Καινούργια ή μεταχειρισμένα, διαθέσιμα για μακροχρόνιες μισθώσεις και επινοικίαση, συνοδεύονται από πλήρη σειρά ανταλλακτικών, ολοκληρωμένο service, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις 360°.

Η ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί πρωταρχική μέριμνα τόσο κατά τη διάρκεια της πώλησης – με εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του καταναλωτή και τις εξελίξεις της αγοράς – όσο και μετά την πώληση, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αξιοποίηση και απόδοση της αγοράς στο μέγιστο.

Σκοπός, Πολιτική Ποιότητας & Αξίες

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε, ανά πάσα στιγμή και απρόσκοπτα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόοδο και την εξέλιξή τους.

Στον Όμιλο ΕΛΤΡΑΚ η ποιότητα και η προστασία του περιβάλλοντος κατέχουν πρωταρχικό ρόλο καθώς αποτελούν σημαίνωντα συστατικά της καθημερινότητάς μας. Η ποιότητα και η προστασία του περιβάλλοντος άλλωστε αποτελούν βασικό μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας και είναι αυτά που καθορίζουν σε συνδυασμό με τις αξίες μας, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε.

Το σύνολο των ενεργειών και λειτουργιών του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου για να υποστηρίξει τις θεμελιώδεις αξίες που διέπουν τον Όμιλο μας, από σύστασής του:

  • Καινοτομία
  • Τελειότητα
  • Ομαδικότητα
  • Ακεραιότητα
  • Απόδοση
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά