Ελάτε στην Eltrak - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Ελάτε στην ΕΛΤΡΑΚ

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και τις προδιαγραφές των κορυφαίων

Γίνετε και εσείς μέλος της ευρείας οικογένειας της ΕΛΤΡΑΚ και απολαύστε με την εγγύησή της, την εξασφαλισμένη ποιότητα Caterpillar, που εδώ και χρόνια είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής χωματουργικού, ανυψωτικού και ηλεκτροπαραγωγικού εξοπλισμού στον κόσμο.

Ο παγκόσμιος οίκος Caterpillar διακρίνεται για την ποιότητα και τις υπηρεσίες του σε όλα τα στάδια: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Ιδιαίτερα στο στάδιο μετά την πώληση, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση καθώς για εμάς εδώ στην ΕΛΤΡΑΚ, η συνεχής λειτουργία του Caterpillar, που έχετε επιλέξει, αποτελεί προσωπικό μας στοίχημα.

Η ΕΛΤΡΑΚ παράλληλα είναι περήφανος αντιπρόσωπος σπουδαίων οίκων, όπως της JLG με τις πλατφόρμες εναερίου εργασίας, της Palfinger με τα συστήματα ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων, της ΜΒ με τους κάδους σπαστήρα, της Powerscreen με του κινητούς θραυστήρες, τους διαλογείς και τους ταινιόδρομους και της MaK με τους ναυτικούς κινητήρες.

Οι λόγοι για να έρθετε σε εμάς

Ελάτε στην Eltrak

Μεγάλο εύρος προϊόντων

Διαθέτουμε την πλήρη σειρά μηχανημάτων και εξαρτημάτων της Caterpillar, του κορυφαίου κατασκευαστή χωματουργικού, ναυτιλιακού, ανυψωτικού και ηλεκτροπαραγωγικού εξοπλισμού στον κόσμο.
Ελάτε στην Eltrak

Εξειδικευμένη εξυπηρέτηση

Μοναδική εξυπηρέτηση από την στιγμή της πρώτης επικοινωνίας για ενοικίαση ή πώληση έως την συντήρηση και την υποστήριξη μετά από αυτή, από εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία.
Ελάτε στην Eltrak

Ολοκληρωμένες λύσεις

Οι λύσεις που προτείνει και εφαρμόζει η ΕΛΤΡΑΚ, μέσα από την εμπειρία και την καινοτομία είναι 360°, καλύπτοντας της ανάγκες του έργου σας από την αρχή έως το τέλος με αποτελεσματικότητα και ευελιξία.
39

Χρόνια παρουσίας


Η αδιάληπτη, επαγγελματική παρουσία της ELTRAK σε συνδυασμό με την εγγύηση της Caterpillar, την έχει καταστήσει ηγέτη στην Ελληνική Αγορά, ανοίγοντας νέους δρόμους και θέτοντας πρότυπα στους τομείς των κατασκευών, της ναυτιλίας, των logistics και των ηλεκτροπαραγωγών ενέργειας.
6000

6000 Ενεργοί πελάτες


Με μία βάση περισσότερων από 6.000 χιλιάδων ενεργών πελατών σε όλη την Ελλάδα, η ΕΛΤΡΑΚ έχει κάνει γνωστή την Caterpillar ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, δημιουργώντας αφοσιωμένους λάτρεις, που δεν την αλλάζουν με τίποτα.
210+

Άτομα προσωπικό


Οι καταρτισμένοι σε κάθε τομέα επαγγελματίες συνεργάτες μας επεκτείνουν συνεχώς τις γνώσεις και την εμπειρία τους, με εξειδικευμένα σεμινάρια και νέες τεχνικές, προκειμένου να συμβαδίσουν με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τα κορυφαία, συνεχώς εξελισσόμενα προϊόντα μας.

    Με ποιο τρόπο προτιμάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

    ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
    Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά