LIFTS - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Οργάνωση της αποθήκευσης, διαχείρισης και διακίνησης υλικών από τους ειδικούς

Ολοκληρωμένες λύσεις ανύψωσης και μεταφοράς

Εμείς στην ΕΛΤΡΑΚ προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού για την διακίνηση των εμπορευμάτων σας. Η πλήρης σειρά ανυψωτικών, περονοφόρων και παλετοφορων μηχανημάτων Caterpillar, συμβάλλει αποφασιστικά στη μεγιστοποίηση της οργάνωσης της αποθήκευσης, της διαχείρισης και της διακίνησης υλικών.

Η Cat® Lift Trucks στοχεύει να καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά μηχανημάτων διακίνησης υλικών, μέσω προσεκτικής ανάλυσης των αναγκών διαφορετικών αγορών, εντοπίζοντας τις καταλληλότερες λύσεις, υιοθετώντας τις πιο προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες. Παράλληλα δεσμεύεται να διατηρήσει την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της, από άποψη αξιοπιστίας, αντοχής, παραγωγικότητας, ασφάλειας και άνεσης για τους χειριστές.

Όλη η σειρά των ανυψωτικών περονοφόρων – παλετοφόρων της Caterpillar, που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω της ΕΛΤΡΑΚ, διατίθεται επίσης για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση, και δύναται να συνοδεύεται από συμφωνία περιοδικής συντήρησης και επισκευών, με υποστήριξη από τα υποκαταστήματα της ΕΛΤΡΑΚ σε όλη την Ελλάδα.

lifts_4
EUREKA BANNER
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά