Service Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Έγκαιρη και άριστη συντήρηση και επισκευή της γεννήτριας σας

Εξειδικευμένη τεχνογνωσία

Γνωρίζουμε ότι ο προσδιορισμός της σωστής επιλογής ή και του συνδυασμού ηλεκτροπαραγωγών ζευγών για την παραγωγή ενέργειας πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλες τις πτυχές των αναγκών λειτουργίας. Η επιλογή του σωστού μεγέθους και μοντέλου είναι μόνο η αρχή.

Από τις αρχικές μελέτες σκοπιμότητας, μέχρι τη δημιουργία λεπτομερών προδιαγραφών εξοπλισμού, οι σύμβουλοι μας συνεργάζονται με την ομάδα μηχανικών σας, σε επίπεδο συμβουλευτικό, για να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη λύση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Είτε πρόκειται για τη μείωση του λειτουργικού κόστους, τη μείωση του επιχειρηματικού κινδύνου, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ή την συμμόρφωση με τα πλέον πρόσφατα βιομηχανικά ή περιβαλλοντικά πρότυπα.

Και φυσικά, η προσεκτική συντήρηση και η τήρηση αρχείων συντήρησης αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα προκειμένου να μειώνεται η συχνότητα των επισκευών και να περιορίζονται οι ώρες εκτός λειτουγίας, όταν πρόκειται για συντήρηση, ειδικά για μονάδες κύριας χρήσης.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, οι οποίοι μετρούν σημαντικά χρόνια συνεργασίας μαζί μας, γνωρίζουν εις βάθος τη γεωμετρία κατασκευής ενός ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους και χάρη στα περιοδικά, τεχνικά σεμινάρια, παραμένουν ενημερωμένοι σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις. Ως εκ τούτου, αποτελούν τους ισχυρούς σας σύμμαχους ανά πάσα στιγμή με βάση τις ανάγκες σας.

Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοί μας, μπορούν να ανταποκριθούν και να λειτουργήσουν γρήγορα για να εξασφαλίσουν τον ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας και να σας επιτρέψουν την απόλαυση της αδιάλειπτης ισχύος.

Οι υπηρεσίες μας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν:
• Ειδοποίηση και παρακολούθηση
• Διαμερισμό φορτίου
• Αντιμετώπιση προβλημάτων – γεννήτριας
• Αντιμετώπιση προβλημάτων – κινητήρα
• Ευρεία κάλυψη στην Ελλάδα μέσω ομάδων επιτόπιων υπηρεσιών που εδρεύουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα καταστήματα Λάρισας και το Ηράκλειο
• Πλήρη επισκευή γεννήτριας

Προληπτική συντήρηση

Προγραμματίστε την προληπτική συντήρηση του συστήματος ηλεκτροπαραγωγών ζευγών Cat για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής του και να μειώσετε τον μη προγραμματισμένο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Εξειδικευμένο εργαστήριο κινητήρων

Μια ομάδα από έμπειρους τεχνικούς πραγματοποιεί επισκευές και ενδελεχείς ελέγχους σε μικρότερα χρονικά διαστήματα και με ελεγχόμενο κόστος. Το προσωπικό μας λειτουργεί με πάθος και ενθουσιασμό, οι δεξιότητές μας διασφαλίζονται από περιοδικές εκπαιδεύσεις ενώ ο προηγμένος εξοπλισμός μάς επιτρέπει να εργαζόμαστε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα
Ένας δυναμομετρικός και ένας ηλεκτρικός πάγκος ολοκληρώνουν τη δυνατότητα διάγνωσης και των δοκιμών μας, καθιστώντας το Εξειδικευμένο Εργαστήριο Κινητήρων μας ως σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη χώρα.

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά