Τηλεμετρία - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Ψηφιακές λύσεις

της νέας εποχής

Διαχείριση Εξοπλισμού

Η παρακολούθηση του εξοπλισμού σας, σάς επιτρέπει να διορθώνετε ζητήματα, προτού καν γνωρίζετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η ΕΛΤΡΑΚ έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εξοπλισμό για να παρέχει την υποστήριξη και την τεχνολογία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε εύκολα τον εξοπλισμό σας, ώστε να παρέχει το μέγιστο όφελος στο χαμηλότερο δυνατό κόστος λειτουργίας.
Εξερευνήστε τα νεότερα, και πιο ισχυρά εργαλεία παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια, ώστε να ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε.

MY.CAT.COM & CAT APP

Το My.Cat.Com (Cat App για χρήση από smartphone ή tablet) είναι το μέσο για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τα δεδομένα του εξοπλισμού σας. Αυτό το απλό, εύχρηστο εργαλείο διαχείρισης στόλου σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την συντήρηση, να παρακολουθείτε τον εξοπλισμό, να μειώνετε το χρόνο αδράνειας και να μεγιστοποιείτε το χρόνο ωφέλιμης και παραγωγικής λειτουργίας.

VISIONLINK

Το VisionLink είναι μία εύχρηστη ιστοσελίδα η οποία συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα του εξοπλισμού σας που μεταδίδονται από το Cat Product Link. Με το VisionLink, λαμβάνετε προσαρμοσμένες αναφορές κατάστασης και χρήσης, καθώς και πρόσβαση σε βελτιωμένη χαρτογράφηση, δυνατότητες μικτού στόλου και άλλα.

CAT INSPECT

Με το Cat Inspect, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικούς ελέγχους – επιθεωρήσεις του εξοπλισμού σας με φωτογραφίες, σχόλια και βαθμολογίες.

Επιθεωρήσεις – έλεγχοι
Είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώνουν ελέγχους – επιθεωρήσεις ηλεκτρονικά με φωτογραφίες, σχόλια και βαθμολογίες. Με λίστες ελέγχου Προληπτικής Συντήρησης (PM), εκτέλεση προτεινόμενων εργασιών στα κατάλληλα διαστήματα.
Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Cat Inspect

google_play
Apple_App_Store
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά