Ανταλλακτικά - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Έχουμε μία ευρεία σειρά ανταλλακτικών στη διάθεσή σας, όταν και όπου τα χρειάζεστε, με την εγγύηση της Caterpillar

Ανταλλακτικά

Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση του εξοπλισμού Caterpillar, είναι το δυνατό μας σημείο. Ιδιαίτερα το τμήμα ανταλλακτικών της ΕΛΤΡΑΚ έχει δημιουργήσει μία ισχυρή παράδοση στην έγκαιρη παροχή μίας σειράς ανταλλακτικών και είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή.

Μάλιστα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών της ελληνικής αγοράς σε ανταλλακτικά Caterpillar, η ΕΛΤΡΑΚ διατηρεί εκτεταμένο απόθεμα, που είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο της χώρας. Πέραν της κεντρικής αποθήκης στην Κηφισιά (20.000 κωδικοί), οι συνεργάτες μας μπορούν να βρουν ανταλλακτικά στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στη Λάρισα και στην Πτολεμαΐδα (1.100 κωδικοί). Η άμεση διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά – από την κεντρική μας αποθήκη – φτάνει στο 80%, ενώ η καθημερινή επικοινωνία με τις εγκαταστάσεις της Caterpillar στο Grimbergen (Βέλγιο), έχει ως αποτέλεσμα η διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά εντός 24ωρου να αγγίζει το 96%.

Μεγιστοποιώντας την υπηρεσία επιλογής και προμήθειας ανταλλακτικών, η EΛΤΡΑΚ παρέχει στους συνεργάτες της το διαδικτυακό σύστημα Β2Β, το οποίο με 24/7 πρόσβαση σε πληροφορίες, άμεση παρακολούθηση διαθεσιμότητας και παραγγελίας, προσωποποιημένες υπηρεσίες (επιλογή τρόπου και τόπου παράδοσης, δυνατότητα σύνδεσης με το ERP σας, εξατομικευμένη τιμολογιακή πολιτική, διαβαθμισμένη πρόσβαση, πρόσβαση σε οικονομικά στοιχεία και παραστατικά), εύχρηστα εργαλεία αναζητήσεων ανταλλακτικών και λειτουργικό από κάθε πλατφόρμα, μέσα σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, προσφέρει τις λύσεις που απαιτούνται για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και προσαρμοστικότητα σε όλες τις ανάγκες της ψηφιακής εποχής.

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά