Έτοιμο το νέο τεύχος του Cat Magazine! - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά
Έτοιμο το νέο τεύχος του Cat Magazine!
10/10/2023

Έτοιμο το νέο τεύχος του Cat Magazine!

Μάθετε για όλες τις καινοτομίες και επιτυχίες της Eltrak. Διαβάστε για τον καλύτερο χειριστή του κόσμου, τα νέα προϊόντα και όλα τα νέα της Caterpillar.

 

Συνεπείς στην τακτική μας συνάντηση μέσα από τις σελίδες του Cat Magazine, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις τόσο στο επιχειρηματικό τοπίο, όσο και στην εταιρία μας. Σκοπός μας να αναδείξουμε τις βέλτιστες πρακτικές μέσα από τις επιτυχίες των συνεργατών μας, ώστε όλοι μαζί να προοδεύουμε, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της κοινωνίας.

To νέο μας τεύχος είναι γεμάτο νέα projects, καινούργιες συνεργασίες, επιτυχίες και καινοτομίες. Ξεφυλλίστε το περιοδικό και γνωρίστε τον καλύτερο χειριστή του κόσμου, μάθετε τη συναρπαστική και αληθινή ιστορία της ανάκτησης ενός κλεμμένου Cat 426F, δείτε τα τελευταία μηχανήματα, εφαρμογές και τεχνολογίες που σας βοηθούν να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, αλλά και πώς η Caterpillar και οι αντιπρόσωποι της κάνουν ευκολότερη την παραγγελία των ανταλλακτικών.

Δείτε το τεύχος εδώ

Όμως και στην ΕΛΤΡΑΚ είχαμε τις πολλές εξελίξεις, αλλά και νέα projects. Επιγραμματικά, σας παρουσιάζουμε κάποια από αυτά.

Νέο Eltrak project στην κατηγορία των ναυτικών κινητήρων και ναυτικών γεννητριών

Ο ιδιοκτήτης του yacht Theolina εμπιστεύθηκε την Eltrak για την ανακατασκευή της ισχύος του σκάφους του, αναβαθμίζοντας τόσο τους κύριους κινητήρες όσο και τις γεννήτριες, προκειμένου να είναι σύγχρονο, οικολογικό και αθόρυβο.

Νέο Eltrak project στον κλάδο της εξόρυξης μαρμάρου και των κατασκευών

Με 32 χρόνια εξελικτικής πορείας στον χώρο των εξορύξεων και των κατασκευών, ο κος Κυριακίδης εμπιστεύθηκε ένα θηριώδες Cat Used 140M από τον στόλο της Eltrak, αρχής γενομένης για την κατασκευή μιας νέας πρωτοποριακής μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στην τοπική κοινωνία της Δράμας.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη του Ομίλου Eltrak και των συνεργατών της και η προσφορά τους σε πληγείσες περιοχές

Θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά στην προσπάθεια που κάναμε από κοινού, πελάτες και εταιρία, να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία. Πολλοί από τους συνεργάτες μας έσπευσαν να συνδράμουν αφήνοντας άλλες υποχρεώσεις και στέλνοντας μηχανήματα και χειριστές στις πληγείσες περιοχές. Ανάλογες κινήσεις έκανε και η Eltrak, όπως για παράδειγμα με τη δωρεάν παροχή γεννήτριας στη δομή φιλοξενίας στο γήπεδο του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

Η κουλτούρα και οι αξίες του Ομίλου Eltrak… σε δράση!

Και ενώ συνεχώς αναβαθμίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, δεν παραμελούμε το εταιρικό μας «οικοσύστημα». Οι πρόσφατες εκδηλώσεις team building όπου γελάσαμε και διασκεδάσαμε παίζοντας Paintball σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι μια από τις πρώτες κινήσεις που πραγματοποιεί η εταιρία ανταποκρινόμενη στις προτάσεις των εργαζομένων, μετά από τη διεξαγωγή Έρευνας Γνώμης Εργαζομένων.

Η ανάπτυξη ως διαρκής στόχος της Eltrak

Επιπλέον, προχωράμε σε ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις των εγκαταστάσεων μας με γνώμονες την ασφάλεια, την βέλτιστη αποδοτικότητα και την ευεξία των ανθρώπων μας. Η αρχή έγινε από τις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στην Κηφισιά. Ανακαινίσαμε τον β’ όροφο δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο που ενώνει τη Διοίκηση και τις Διευθύνσεις Πωλήσεων.

Μείνετε συντονισμένοι, σε επόμενα τεύχη θα έχουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε και για τις υπόλοιπες εν εξελίξει βελτιώσεις.

Εδώ μπορείτε να ξεφυλλίσετε και να διαβάσετε όλο το περιοδικό!


ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά