Ενοικίαση VS αγορά βαρέων μηχανημάτων, εξοπλισμού και οχημάτων - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Ενοικίαση VS αγορά βαρέων μηχανημάτων, εξοπλισμού και οχημάτων

Μάθετε τα πάντα για τις βραχυχρόνιες ή μακροχρόνιες ενοικιάσεις εξοπλισμού της Caterpillar


Η χρήση μηχανημάτων έργων Caterpillar μπορεί να αποτελέσει κομβικό κομμάτι της επιτυχημένης υλοποίησης κατασκευαστικών έργων. Η ευρεία γκάμα των διαθέσιμων μηχανημάτων προσφέρει υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, καθιστώντας την Caterpillar επιλογή προτίμησης για επαγγελματίες στον τομέα της κατασκευής. Από εκσκαφείς και φορτωτές μέχρι ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και εξαρτήματα εργασίας η ποικιλία του εξοπλισμού παρέχει πλήθος επιλογών προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε έργου.
Η Eltrak ακολουθώντας πάντα τα πρότυπα ποιότητας της Caterpillar σας προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεστε στην εργασία σας με τη δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού και μηχανημάτων έργων

Γιατί να ενοικιάσετε μεταχειρισμένους φορτωτές, εκσκαφείς / τσάπες, χωματουργικά, κι άλλα βαρέα μηχανήματα

Η ενοικίαση μεταχειρισμένων φορτωτών, προωθητών, χωματουργικών μηχανημάτων, εκσκαφέων και άλλων βαρέων μηχανημάτων αποτελεί έξυπνη επιλογή για κάθε επαγγελματία. Ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός προσφέρει ευέλικτες οικονομικές λύσεις χωρίς, ωστόσο, να υστερεί σε απόδοση και αξιοπιστία, αρκεί να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη.

Με έναν συνεργάτη όπως η Eltrak που γνωρίζει τα Caterpillar καλύτερα από οποιονδήποτε στην αγορά, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Από φορτωτές και εκσκαφείς έως φορτηγά και γεννήτριες η Eltrak εγγυάται ότι η απόδοση τους θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους.

Τέλος, η ενοικίαση μεταχειρισμένου εξοπλισμού επιτρέπει την άμεση διαθεσιμότητα, εξοικονομώντας χρόνο και ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των έργων κατασκευής.

Ποια τα οφέλη των ενοικιαζόμενων βαρέων μηχανημάτων, οχημάτων και εξοπλισμού;

Η αγορά μηχανήματος σε πολλές περιπτώσεις λόγω συνθηκών δεν ενδείκνυται. Οι απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνετε μπορεί να διαφέρουν και η έλλειψη εξειδικευμένου εξοπλισμού δεν πρέπει να εμποδίζει την εργασία σας. Η ενοικίαση μηχανημάτων προσφέρει μία ευελιξία που θα αποδειχθεί πολύτιμη, ενισχύοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητά σας.
1. Εξοικονόμηση χρημάτων με την ενοικίαση βαρέων μηχανημάτων

Πλέον δεν χρειάζεται να περιμένετε για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η ενοικίαση εξοπλισμού είναι σημαντικά οικονομικότερη. Έτσι μπορείτε να κάνετε κατανομή του προϋπολογισμού σας χωρίς το άγχος της αγοράς νέου εξοπλισμού.

2. Ανταπόκριση σε απαιτήσεις έργου με ενοικιαζόμενα μηχανήματα Cat

Οι δυσκολίες της δουλειάς είναι πολλές. Το ίδιο και οι απαιτήσεις. Χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό η σωστή ολοκλήρωση της εργασίας σας καθίσταται αδύνατη.
Εάν προκύψει κάποιο ιδιαίτερο έργο η δυνατότητα ενοικίασης από την Eltrak έρχεται να σας δώσει τη λύση.

3. Εύκολη αντικατάσταση μη λειτουργικού εξοπλισμού με ενοικιαζόμενα μηχανήματα Cat

Όταν κάποιο μηχάνημά σας τίθεται εκτός λειτουργίας, είτε βρίσκεται για επισκευή ή συντήρηση δεν χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρωθεί η επισκευή. Μπορείτε άμεσα και εύκολα να προχωρήσετε σε ενοικίαση εξοπλισμού για το χρονικό διάστημα που σας εξυπηρετεί.

4. Ενοικίαση βαρέων μηχανημάτων για βραχυχρόνια έργα

Οι ανάγκες σας είναι αυτές που ορίζουν τον εξοπλισμό σας. Με την ενοικίαση εξοπλισμού Caterpillar έχετε πρόσβαση στη μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων μας για μία ημέρα, μία εβδομάδα, ένα μήνα, ή όποιο διάστημα σας εξυπηρετεί.

Κάποια μηχανήματα σας είναι χρήσιμα για πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές και εργασίες. Με την ενοικίαση εξοπλισμού έχετε πάντα τα μηχανήματα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

5. Ποικιλία στα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα μηχανήματα

Στην Eltrak ο προσφερόμενος εξοπλισμός συνεχώς διευρύνεται και προσαρμόζεται, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε τον σωστό εξοπλισμό ακριβώς όταν και όπου τον χρειάζεστε.

Μπορείτε να βρείτε χωματουργικά μηχανήματα (υδραυλικούς εκσκαφείς, προωθητές γαιών, εκσκαφείς φορτωτές, φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, δονητικούς συμπιεστές γαιών), Εξαρτήματα εργασίας (Υδραυλικές Σφύρες, Τροχούς Κοπής Ασφάλτου, Φρέζες Οδοποιίας)

6. Επίτευξη βιωσιμότητας με ενοικιαζόμενα μηχανήματα
Η European Rental Association δηλώνει, "Η ενοικίαση επιτυγχάνει όλα τα κριτήρια για την υποστήριξη των αρχών της κυκλικής οικονομίας ... Η ενοικίαση επιτρέπει λιγότερα απόβλητα μέσω της επανάχρησης μηχανημάτων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και δίνοντας έμφαση στη σωστή ανακύκλωση.

Ως πελάτης ενοικίασης, θα μπορούσατε επίσης να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα ενοικίασης μηχανημάτων με κατανάλωση καυσίμου που ταιριάζει με τους στόχους εκπομπών ρύπων σας.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα διαθέσιμα αποθέματα σε ενοικιαζόμενα μηχανήματα Caterpillar, αλλά και attachments και work tools. Η ιστοσελίδα μας ενημερώνεται συνεχώς.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν ενοικιάζετε μηχανήματα έργων

Το βασικότερο στοιχείο που θα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προχωρήσετε σε ενοικίαση μηχανήματος ή εξοπλισμού είναι ο προμηθευτής σας. Επιλέξτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή που θα εγγυηθεί την ποιότητα των μηχανημάτων σας.

Η Eltrak είναι ο επίσημος dealer για τα μηχανήματα Caterpillar στην Ελλάδα και εγγυάται ότι κάθε της μηχάνημα ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ που θέτει η Caterpillar. Ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προηγούμενους ελέγχους και service, καθώς όλες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται πριν το μηχάνημα φτάσει στα χέρια σας.

Που θα βρείτε μεταχειρισμένα μηχανήματα Caterpillar για ενοικίαση;

Πριν προχωρήσετε σε ενοικίαση μεταχειρισμένου μηχανήματος Caterpillar σιγουρευτείτε ότι απευθύνεστε σε επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας. Η Eltrak ως επίσημος dealer στην Ελλάδα μπορεί να σας παρέχει την αξιοπιστία της Caterpillar και μία ευρεία γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμού προς ενοικίαση με 3 επιλογές ενοικίασης:

●Βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις (ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία μίσθωση)
●Μακροχρόνιες ενοικιάσεις (πολύμηνη ή πολυετή μίσθωση)
●Μίσθωση με δικαίωμα εξαγοράς.

Βρείτε όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό προς ενοικίαση.

Ποιες κατηγορίες μεταχειρισμένων μηχανημάτων προσφέρει η Caterpillar για ενοικίαση;

Ανάλογα με τον προμηθευτή που θα επιλέξετε θα βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων μηχανημάτων. Η Eltrak διευρύνει διαρκώς την γκάμα του προσφερόμενου εξοπλισμού προκειμένου να καλύψει ολοένα και περισσότερες κατασκευαστικές ανάγκες.
Μεταξύ άλλων θα βρείτε:

●Χωματουργικά μηχανήματα (υδραυλικούς εκσκαφείς, προωθητές γαιών, εκσκαφείς φορτωτές, φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, δονητικούς συμπιεστές γαιών)
●Εξαρτήματα εργασίας (Υδραυλικές Σφύρες, Τροχούς Κοπής Ασφάλτου, Φρέζες Οδοποιίας)
●Ηχομονωμένα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη από 20 kVA έως 700 kVA (Για εφεδρική ή συνεχή λειτουργία Γεννήτριες για εφεδρική ή συνεχή λειτουργία )
●Ανυψωτικά Μηχανήματα (Ηλεκτροκίνητα και Πετρελαιοκίνητα Περονοφόρα)

Επιπλέον, μπορείτε να ενοικιάσετε κάποιο συγκεκριμένο εξάρτημα που προσαρμόζεται σε μηχάνημα που ήδη έχετε, όπως για παράδειγμα κάδους για φορτωτές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξετε σε συνεργασία με το εξιδεικευμένο, τεχνικό προσωπικό τον κατάλληλο εξοπλισμό με την εγγύηση και την τεχνογνωσία της Caterpillar, πάντα με βάση τις ανάγκες σας.


ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά