Η εξειδίκευση του Ομίλου Eltrak στη Ναυτιλία - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Η εξειδίκευση του Ομίλου Eltrak στη Ναυτιλία

Ναυτικοί κινητήρες, γεννήτριες, γερανοί φόρτωσης και συστήματα ανύψωσης. Ό,τι χρειάζεστε για να πλεύσετε με ασφάλεια.

Η Eltrak ηγείται στον τομέα της ναυτιλίας, προσφέροντάς σας πρόσβαση στη μεγαλύτερη ποικιλία ναυτικών κινητήρων, γεννητριών, γερανών φόρτωσης και συστημάτων ανύψωσης στην Ελλάδα.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Eltrak για εξοπλισμό ναυτιλίας

Η Eltrak έχει σχηματίσει μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικούς Παγκόσμιους οίκους όπως η ΜΑΚ και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Caterpillar. Μέσω αυτών, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα μεγάλο εύρος Ναυτικών Μηχανών πρόωσης και Ηλεκτροπαραγωγών ζευγών αλλά και ναυτικών γερανών, μέσω του κατασκευαστικού οίκου Palfinger Marine.

Η ποικιλία των προϊόντων μας όμως δεν τελειώνει εκεί. Πρωτοπορούμε και κατακτούμε τον τομέα της Ναυτιλίας στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο, προσφέροντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις Υβριδικών Συστημάτων πρόωσης πλοίων που συνδυάζουν τη συμβατική πρόωση από Diesel κινητήρες και την πρόωση από ηλεκτροκινητήρες με ισχύ που αποθηκεύεται σε μπαταρίες λιθίου.

Παράλληλα σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε φορητά containerized Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη ειδικά κατασκευασμένα και πιστοποιημένα για Ναυτική χρήση.

Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και δεν προσφέρουμε απλά προϊόντα, αλλά ολοκληρωμένες λύσεις κατάλληλα σχεδιασμένες για να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Ο Όμιλος Eltrak προσφέρει εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις που σας επιτρέπουν να κυριεύσετε τις θάλασσες!

Όλα όσα πρέπει να προσέχετε πριν αγοράσετε ναυτικό κινητήρα ή γεννήτρια

Πριν προχωρήσετε στην αγορά ναυτικών κινητήρων ή γεννητριών, υπάρχουν αρκετοί βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την καλύτερη επένδυση.
Καταρχάς, πρέπει να σκεφτείτε τις ανάγκες ισχύος σας. Παράγοντες όπως το μέγεθος, βάρος, η επιθυμητή χρήση και οι συνθήκες λειτουργίας είναι κάποιοι από αυτούς που θα πρέπει να συνυπολογίσετε.
Εξίσου σημαντική είναι η αξιοπιστία και η αντοχή του εξοπλισμού που θα επιλέξετε, ειδικά στον χώρο της ναυτιλίας. Οι ναυτικοί κινητήρες και γεννήτριες εκτίθενται σε σκληρές συνθήκες, όπως:
 • Υψηλή υγρασία
 • Δονήσεις
 • Έκθεση στο αλμυρό νερό
  Γι’ αυτό πρέπει να επιλέξετε έναν κατασκευαστή και έναν αντιπρόσωπο που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Αναζητήστε μάρκες με καλό όνομα στην αγορά, γνωστές για την αξιοπιστία και την ποιότητά τους, όπως η Caterpillar.
  Ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε έναν αντιπρόσωπο είναι η διαθεσιμότητα και η ποικιλία, όχι μόνο κατά το στάδιο της αγοράς αλλά και όσον αφορά την εξυπηρέτηση, την υποστήριξη και τα ανταλλακτικά.
 • Εξοπλισμός για ναυτιλία που μπορείτε να βρείτε στην Eltrak

  Όπως αναφέρθηκε, η Eltrak είναι γνωστή για τη μακροχρόνια συνεργασία της με διεθνείς μάρκες. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

  Εξοπλισμός ναυτιλίας από την Caterpillar

  Η Caterpillar βοηθά τους πελάτες της να αντιμετωπίσουν κάθε τους πρόβλημα εδώ και σχεδόν έναν αιώνα. Πάντα καινοτομεί, ενσωματώνει και προσαρμόζει λύσεις, και αυτό φυσικά επεκτείνεται και στον κλάδο της ναυτιλίας, με κινητήρες και σετ γεννητριών.
  Προσφέρουν εξειδικευμένες προτάσεις για τη ναυτιλία και το yachting, διατηρώντας τα πρότυπα και τις ζωτικές παραμέτρους τους:

 • Ποιότητα
 • Προηγμένη τεχνολογία
 • Αξιοπιστία
 • Γνώση αναγκών του πελάτη
 • Υποστήριξη πελατών
  Καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εμπορικές μέχρι ψυχαγωγικές εφαρμογές, προσφέροντας έναν συνδυασμό από συμβατικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Με επιλογές ισχύος που κυμαίνονται από 209 bkW (280 bhp) έως και 5650 bkW (7577 bhp), θα βρείτε σίγουρα τους κινητήρες ή τις γεννήτριες που θα σας καλύψουν.

 • Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει την Caterpillar Marine; Τα προϊόντα της κατασκευάζονται με γνώμονα την αξιοπιστία, την αντοχή και την αποδοτικότητα, εξασφαλίζοντας ομαλή πλεύση όπου κι αν πάτε.
  Όμως, δεν σας προσφέρει μόνο απόδοση, αλλά και ηρεμία. Οι λύσεις της Caterpillar διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά ελέγχου, δίνοντας στους χειριστές τη δυνατότητα για μέγιστη αποδοτικότητα, αλλά και παρακολούθηση μέσω βελτιωμένων συστημάτων.
  Επιπλέον, η Caterpillar δεσμεύεται να πληροί τα παγκόσμια πρότυπα εκπομπών χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες ACERT™ και Cat Common Rail. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τη διαδρομή, γνωρίζοντας ότι συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Όπου κι αν βρίσκεστε, οι κινητήρες Cat είναι κατασκευασμένοι για να συνεχίσετε να εργάζεστε – ή να διασκεδάζετε – στις θάλασσες.

  Εξοπλισμός ναυτιλίας από την MaK

  Η MaK δραστηριοποιείται στη ναυτιλία για περισσότερα από 80 χρόνια. Από το 1997 είναι ο κορυφαίος πάροχος premium ναυτικών κινητήρων και γεννητριών για κρουαζιερόπλοια, φέρι, φορτηγά πλοία, εσωτερική ναυσιπλοΐα, υπεράκτιες πλατφόρμες, ρυμουλκά και σωστικά, αλιεία, κυβερνητικά σκάφη και βυθοκόρους.
  Η MaK είναι γνωστή για τα εξαιρετικά σχεδιασμένα και καινοτόμα προϊόντα, εξαρτήματα και υπηρεσίες της. Επενδύοντας στην MaK αποκτάτε επίσης απαράμιλλη υποστήριξη, όπου κι αν βρίσκεστε και όποτε τη χρειάζεστε, σε συνδυασμό με την πλήρη υποστήριξη της Eltrak – που συμπεριλαμβάνει συντήρηση, επισκευές και εκπαίδευση – για μέγιστη παραγωγικότητα.
  Ανάμεσα στα προϊόντα της MaK θα βρείτε:
 • Κινητήρες από 209 bkW έως 16.800 kW
 • Σετ γεννητριών από 10 kWe εώς 16.111 kWe Μάθετε περισσότερα για τη MaK.
 • Λύσεις στη Ναυτιλία από τη Palfinger

  Η Palfinger ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές γερανών φόρτωσης και ανυψωτικών συστημάτων σας προσφέρει ποικιλία λύσεων και για τη ναυτιλία. Από λύσεις ανύψωσης και διακίνησης με μεγάλο εύρος εφαρμογών, από υδραυλικούς γερανούς για ιχθυοκαλλιέργειες και παράκτιες πλατφόρμες έως προσκρουστήρες και σωστικό εξοπλισμό πλοίων.
  Ταυτόχρονα, χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο έμπειρων ειδικών διαθέτει ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις εξυπηρέτησης.
  Δείτε περισσότερα για τη Palfinger και την ευρεία ποικιλία των λύσεων που προσφέρει.

  Εξειδικευμένες επισκευές για τον ναυτιλιακό εξοπλισμό σας

  Εάν επιλέξετε την εγγυημένη ποιότητα της Caterpillar, και την εξαιρετική εξυπηρέτηση της Eltrak, κερδίζετε επίσης έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε στιγμή. Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι 24/7 και λειτουργούν γρήγορα για να εξασφαλίσουν ελάχιστο χρόνο εκτός λειτουργίας και να σας επιτρέψουν να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
 • Επιμελή έλεγχο
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων
 • Επισκευή στον χώρο σας
 • Ευρεία κάλυψη στην Ελλάδα μέσω των ομάδων επιτόπιων υπηρεσιών, που εδρεύουν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα καταστήματα Λάρισας και το Ηράκλειο
 • Υπηρεσίες ανακατασκευής
 • Μηχανικούς, ηλεκτρικούς και αυτοματοποιημένους ελέγχους συστημάτων
 • Θαλάσσια δοκιμή & ανάλυση PAR
 • Αναβαθμίσεις και μετασκευές
 • Ανταλλακτικά για ναυτικούς κινητήρες και γεννήτριες Caterpillar

  Στη θάλασσα, περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, χρειάζεστε έναν συνεργάτη που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Κάποιον που θα σας προσφέρει άμεσες, αξιόπιστες λύσεις. Και κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν από την Eltrak και την Caterpillar.
  Με εξειδίκευση στον ναυτιλιακό εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά του, προηγμένη τεχνολογία αιχμής και τη δυνατότητα παραγγελίας 24/7, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την αξιόπιστη και ομαλή λειτουργία που χρειάζεστε στη θάλασσα.
  Φροντίστε να συνδεθείτε στο online B2B σύστημά μας για να αξιοποιήσετε πλήρως τις υπηρεσίες του Ομίλου Eltrak.
  Επικοινωνήστε με τους ειδικούς της Eltrak. Με χρόνια εμπειρίας στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα βρείτε τους θαλάσσιους κινητήρες, γεννήτριες, γερανούς φόρτωσης και συστήματα ανύψωσης που χρειάζεστε.

  ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
  Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά