Η νέα σειρά υδραυλικών σφυριών Cat® GC S αυξάνει την απόδοση και μειώνει το κόστος - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά
Η νέα σειρά υδραυλικών σφυριών Cat® GC S αυξάνει την απόδοση και μειώνει το κόστος
19/05/2019

Η νέα σειρά υδραυλικών σφυριών Cat® GC S αυξάνει την απόδοση και μειώνει το κόστος

Η νέα σειρά υδραυλικών σφυριών Cat® GC S των εργαλείων της Caterpillar, με λειτουργία περιορισμένων εκπομπών θορύβου και σύστημα προσάρτησης top mount, μοντέλα H115 GC S, H120 GC S, H130 GC S και H140 GC S, είναι ειδικά σχεδιασμένα για υδραυλικούς εκσκαφείς με βάρος λειτουργίας από 13 έως 40 τόνους.

Τα νέα μοντέλα της σειράς GC S συνδυάζουν βέλτιστη αναλογία ισχύος – βάρους, μέσω του απλού σχεδιασμού τους. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η αξιόπιστη απόδοσή τους, η ευελιξία και η ευκολία κατά τη χρήση, η εύκολη συντήρηση, και η μέγιστη δυνατή οικονομία σε μια σειρά εφαρμογών – συμπεριλαμβανομένων των εργασιών για δήμους, γενικές κατασκευές, κατεδαφίσεις, λατομεία και εξορύξεις . Ως μία ενιαία λύση, υδραυλικά κιτ σχεδιασμένα από την Caterpillar διασφαλίζουν την βέλτιστη απόδοση προσφέροντας άριστη την προσάρτηση του σφυριού στα μοντέλα μηχανημάτων της Cat.

Βασικά Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Gas fired design (Λειτουργία μέσω αερίου αζώτου): Τα σφυριά της σειράς Cat GC S παρέχουν στους πελάτες βέλτιστη δύναμη κρούσης σε συνδυασμό με μειωμένο κόστος κτήσης και λειτουργίας. Ο κύκλος λειτουργίας με αέριο παρέχει σταθερή αξιόπιστη απόδοση, μεγιστοποιώντας την απόδοση του σφυριού.

Αυτόματη απενεργοποίηση: Το χαρακτηριστικό αυτό παρέχει προστασία έναντι της «εν κενώ» κρούσης, διακόπτοντας την εσωτερική κίνηση του εμβόλου, όταν δεν υπάρχει υλικό κάτω από το εργαλείο. Η εξάλειψη της «εν κενώ» κρούσης προστατεύει το σφυρί, μειώνοντας τις τάσεις που μπορεί να αναπτυχθούν εσωτερικά του εργαλείου καθώς και την ανάπτυξη θερμότητας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερό συνολικό κόστος χρήσης και λειτουργίας. Επιπλέον, η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης βοηθά στην προστασία των σφυριών που προορίζονται για ενοικίαση, τα οποία τυπικά χρησιμοποιούνται από χειριστές με ποικίλα επίπεδα εξειδίκευσης στο χειρισμό.

Περιορισμένη εκπομπή θορύβου: Ως βασικό χαρακτηριστικό, η σειρά σφυριών GC S διαθέτει ένα προστατευτικό, κλειστό περίβλημα, σχεδιασμένο για να μειώνει το επίπεδο θορύβου στο οποίο εκτίθεται ο χειριστής και το προσωπικό του εργοταξίου. Επιπλέον, η σειρά GC S ενσωματώνει χαρακτηριστικά που αποσβένουν τα φαινόμενα των αιχμών πίεσης στο υδραυλικό σύστημα του μηχανήματος και μειώνουν τα φορτία που μεταφέρονται, λόγω δόνησης, στην εμπρόσθια άρθρωση του μηχανήματος συμβάλλοντας επίσης στην εξασθένηση των επιπέδων θορύβου.

Επιλογές αυτόματης λίπανσης: Η πλέον κρίσιμη απαίτηση συντήρησης των σφυριών είναι η επαρκής λίπανση (με τη χρήση γράσου σφυριών). Για το λόγο αυτό διατίθενται συστήματα αυτόματης λίπανσης για τα σφυριά της σειράς GC S. Οι πελάτες έχουν την επιλογή εγκατάστασης ενός τέτοιου συστήματος είτε στο μηχάνημα είτε πάνω στο σφυρί.

Σχεδιασμός Top – mount (ορθογώνιο): Ο σχεδιασμός top mount (άνω πρόσδεσης) των σφυριών της σειράς GC S αυξάνει την ισχύ κρούσης εξασφαλίζοντας ότι η δυνάμεις του σφυριού και του βραχίονα είναι διαρκώς διαδοχικές. Ο σχεδιασμός επίσης παρέχει μεγαλύτερο χώρο εργασίας και βελτιώνει την ορατότητα του χειριστή. Ένα περαιτέρω πλεονέκτημα του σχεδιασμού προκύπτει από το ότι μεταφέρεται σημαντικά μικρότερη δύναμη στο άκρο του βραχίονα, γεγονός που δυνητικά μειώνει τις τάσεις κάμψης που μπορεί να αναπτυχθούν σε αυτόν ενώ επίσης μειώνει συνολικά τις συνέπειες λόγω κρούσης στις διάφορες δομές του μηχανήματος.

Συσσωρευτής πίεσης διαθέσιμος στο Βασικό εξοπλισμό: Τα σφυριά της σειράς GC S, φέρουν ως βασικό εξοπλισμό έναν συσσωρευτή υψηλής πίεσης, εργοστασιακής τοποθέτησης, με δυνατότητα επισκευής στο τόπο εργασίας του μηχανήματος. Ο συσσωρευτής βοηθά στην προστασία του υδραυλικού κυκλώματος του μηχανήματος, απορροφώντας αιχμές πίεσης, που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της κρούσης.

Ρυθμιστής κρούσης: Η ταχύτητα / συχνότητα του σφυριού μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με συγκεκριμένες εφαρμογές και υλικά, προκειμένου να παρέχει τη βέλτιστη παραγωγικότητα.

Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα: Ο σχεδιασμός, οι πρακτικές κατασκευής, οι ποιοτικοί έλεγχοι και οι δοκιμές των σφυριών της σειράς GC S εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα σε δύσκολες εφαρμογές.

Ιδανικά σχεδιασμένα σφυριά για μηχανήματα Cat: Τα σφυριά της σειράς GC S είναι σχεδιασμένα για να προσαρτώνται άριστα στις αρθρώσεις των εκσκαφέων της Caterpillar, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη συμβατότητα με τα μηχανήματα Cat.

Εύκολη συντήρηση: Οι πλήρους μήκους πλαϊνές πλάκες που διαθέτουν τα σφυριά της σειράς GC S παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα σημεία συντήρησης. Επίσης, η δυνατότητα συντήρησης επί τόπου στο εργοτάξιο τόσο για τα εργαλεία όσο και για τους τριβείς (μπούσες), καθώς και η δυνατότητα της επί τόπου αντικατάστασης του κάτω τριβέα (μπούσας) του εργαλείου προσδίδουν υπεραξία στον πελάτη όσον αφορά την καθημερινή λειτουργία και την συντήρηση.

Πλήρης υποστήριξη: Τα σφυριά της σειράς GC S υποστηρίζονται πλήρως από τους αντιπροσώπους Cat. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν ανταλλακτικά καθώς και να προγραμματίζουν εργασίες συντήρησης και επισκευής για μηχανήματα και εξαρτήματα από μία μόνο πηγή. Κάθε εξάρτημα Cat υποστηρίζεται από μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικής σχετικά με την επιλογή εξαρτημάτων, την κατάρτιση χειριστών, τη διαχείριση εξοπλισμού και μια σειρά χρηματοδοτικών και ασφαλιστικών λύσεων.

Τύπος ΣφυριούH115 GC S*H120 GC S*H130 GC S*H140 GC S*
Προτεινόμενο βάρος μηχανήματος, (pounds)13-18 τόνοι (28,600-39,600)18-25 τόνοι (39,672-55,100)25-32 τόνοι (55,100-70,500)30-40 τόνοι

(66,130-88,160)

Μέγιστο Βάρος λειτουργίας **1330 kg1780 kg2500 kg3100 kg
Συχνότητα κρούσης (bpm : κρούσεις ανά λεπτό)450-800 bpm400-800 bpm350-700 bpm250-550 bpm
Ενέργεια κρούσης (Joules)3,000 J4,000 J5,000 J6,000 J
Πίεση λειτουργίας15000-17000 Kpa16000-18000 Kpa16000-18000 Kpa16000-18000 Kpa
Διάμετρος Εργαλείου (in.)120 mm (4.7)135 mm (5.3)150 mm (5.9)153 mm (6.0)

Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά