Η μεγάλη επιστροφή του CAT MAGAZINE στην ελληνική αγορά είναι γεγονός! - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά
Η μεγάλη επιστροφή του CAT MAGAZINE στην ελληνική αγορά είναι γεγονός!
15/09/2020

Η μεγάλη επιστροφή του CAT MAGAZINE στην ελληνική αγορά είναι γεγονός!

Η Eltrak, που διατηρεί την επίσημη αντιπροσωπεία του οίκου Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982, αποφάσισε να εκδώσει εκ νέου, μετά από κάποια χρόνια απουσίας, το γνωστό σε όλους μας CAT Magazine.

Γινόμαστε, με αυτό τον τρόπο, η φωνή και τα αυτιά σας στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, σχετικά με νέα και επιτεύγματα, όπου η Caterpillar πρωταγωνιστεί. Η Eltrak επιλέγει να είναι περισσότερο από ποτέ κοντά σας, σε μία ιδιαίτερη περίοδο, μικραίνοντας τις αποστάσεις και ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο.

Περιηγηθείτε στο CAT MAGAZINE και μάθετε για κορυφαίες συνεργασίες, καινοτόμες προϊοντικές εφαρμογές, κοινωνικά έργα, όπου η Caterpillar και η Eltrak κυριαρχούν με αποτελεσματικές λύσεις και πρωτοποριακές προτάσεις που κυριολεκτικά σας λύνουν τα χέρια.

Σε έναν κόσμο που συνεχίζει την πορεία του, σε πείσμα των περίεργων συνθηκών που βιώνει, η εξέλιξη και η πρόοδος δεν πρέπει και δεν σταματά ποτέ: CATERPILLAR, LET’S DO THE WORK!


ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά