Το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE έρχεται μαζί με έναν μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους αναγνώστες μας! - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά
Το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE έρχεται μαζί με έναν μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους αναγνώστες μας!
10/05/2022

Το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE έρχεται μαζί με έναν μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους αναγνώστες μας!

Το νέο τεύχος του CAT MAGAZINE μόλις κυκλοφόρησε και αν δεν το έχεις λάβει ακόμα, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να εγγραφείς δωρεάν στη λίστα συνδρομητών, κλικάροντας ΕΔΩ.

Η ΕΛΤΡΑΚ αποφάσισε να ευχαριστήσει όλους τους αναγνώστες του CAT MAGAZINE, προσφέροντας ένα μεγάλο δώρο σε έναν τυχερό που θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης. Για τη δήλωση συμμετοχής καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, πατήστε ΕΔΩ.

Stay tuned! Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 10 Μάϊου και θα χαρούμε να είσαι εσύ ο τυχερός!

Παράλληλα με τον διαγωνισμό, σε περιμένει ένα πλούσιο σε ύλη τεύχος. Η εποχή με τους αναγκαστικούς περιορισμούς λόγω COVID-19, εκτόξευσε τη δημιουργικότητα στα ύψη.  Η εφευρετικότητα σε συνδυασμό με τη δημιουργία είχε ως αποτέλεσμα μία σειρά από εκπληκτικές ταινίες με θέμα τη μυστική ζωή των λατομείων και μερικές από τις πλέον εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις μηχανημάτων CAT.

Στην Αθήνα, τώρα, μόλις εγκαινιάσαμε τον ολοκαίνουργιο χώρο αποθήκευσης και υποδοχής για τα ανταλλακτικά μας, προσφέροντας στον επισκέπτη και συνεργάτη μας, την απόλυτη εμπειρία και ποιότητα CAT που του αξίζει.

Επίσης, αναδεικνύουμε, όπως πάντα, κάποιες από τις συνεργασίες μας με έμφαση στην πληθώρα χρήσεων και εφαρμογών του εξοπλισμού CAT, από αιολικά πάρκα και φωτοβολταϊκά συστήματα έως πολυτελή ξενοδοχεία.

Φέτος, για εμάς, είναι μια χρονιά σταθμός καθώς γιορτάζουμε τα 40 έτη λειτουργίας μας και το CAT MAGAZINE θα αναλάβει να σας κρατά ενήμερους.

Δείτε το περιοδικό εδώ και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Καλή ανάγνωση και επιτυχία σε όλους!


ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά