Χωματουργικών Μηχανημάτων - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Πλήρης σειρά ανταλλακτικών με πολλαπλές επιλογές

Ο έμπιστος συνεργάτης σου

Μηχανή – Κινητήρας

H μηχανή αποτελεί το βασικό μέρος κάθε μηχανήματος, ως εκ τούτου τα γνήσια ανταλλακτικά Cateprillar, είναι η κορυφαία επιλογή σας. Καλύπτοντας το σύνολο των  αναγκών, που προκύπτουν κατά την επισκευή ενός κινητήρα, έχουν σχεδιαστεί με συστηρές εργοστασιακές προδιαγραφές για να μπορούν να εγγυηθούν μια δεύτερη ζωή για τον κινητήρα του μηχανήματός σας.

Σύστημα Μετάδοσης

Το κατάλληλο ανταλλακτικό είναι αυτό που δουλεύει. Προχωρήστε στην επιλογή γνήσιων ανταλλακτικών Caterpillar για το σύστημα μετάδοσης του μηχανήματός σας. Τα συστήματα μετάδοσης κίνησης της Caterpillar σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ως ολοκληρωμένα συστήματα (Total System Design) για να αποδίδουν στο μέγιστο βάσει προδιαγραφών. Το να επιλέξει κάποιος κατάλληλα – γνήσια ανταλλακτικά, δεν σχετίζεται μόνο με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ίδιου του ανταλλακτικού και την καλύτερη λειτουργία του, αλλά και με τη διάρκεια ζωής και τη λειτουργία του συστήματος και κατ‘ επέκταση του ίδιου του μηχανήματος.

Yδραυλικο κύκλωμα

Πώς θα αποδώσει στο μέγιστο το μηχάνημά σας; Η καλή συντήρηση του υδραυλικού κυκλώματος αποτελεί έναν από τους παράγοντες αποφασιστικής σημασίας. Η σταδιακή μείωση της απόδοσης με την πάροδο του χρόνου δεν είναι εύκολα ανιχνεύσιμη, έως ότου αυτή οδηγήσει σε άμεση απώλεια παραγωγικότητας.

Η ΕΛΤΡΑΚ διαθέτει το σύνολο των ανταλλακτικών επισκευής αντλιών και μοτερ, στεγανοποίησης μπουκαλών αλλά και πρέσας επισκευής και κατασκευής μαρκούτσι στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Caterpillar εγγυάται την απόδοση του μηχανήματος στο μέγιστο βαθμό.

Σύστημα κύλισης

Ανάλογα με το μέγεθος του μηχανήματος και το είδος της εργασίας του το κόστος αντικατάστασης του συστήματος κύλισης μπορεί να φτάσει έως και το 50% του κόστους επισκευής και συντήρησης του.

Τα γνήσια ανταλλακτικά Caterpillar είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν ως ολοκληρωμένο σύστημα, προσφέροντας την υψηλότερη απόδοση του μηχανήματος στο μικρότερο δυνατόν κόστος ανά ώρα.

Η Caterpillar προσφέρει διάφορους τύπους συστήματος κύλισης ανάλογα και με τον τύπο του μηχανήματος ώστε να απαντήσει στις ανάγκες των ιδιοκτητών μηχανημάτων Caterpillar για μειωμένο κόστος, διάρκεια ζωής και υψηλή απόδοση.

Απευθυνθείτε στη ΕΛΤΡΑΚ για τη σωστή καθοδήγησή σε σχέση με το μηχάνημα σας και τη λειτουργία του, αλλά και για αξιολόγηση του συστήματος κύλισης μέσω ειδικών τεχνικών ελέγχων ( Caterpillar CTS).

Ανταλλακτικά εργασίας :νύχια, βάσεις, λάμες , ακρολέπιδα ( G.E.T)

H επιλογή των κατάλληλων ανταλλακτικών εργασίας μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη παραγωγικότητα του μηχανήματος, στο κόστος λειτουργίας του και τελικά στην κερδοφορία σας.

Για το λόγο αυτό η Caterpillar έχει αναπτύξει ανταλλακτικά εργασίας σύμφωνα με τις συνθήκες λειτουργίας του κάθε μηχανήματος και του κάθε χώρου εργασίας.

Εμπιστευτείτε την ΕΛΤΡΑΚ για τη σωστή επιλογή που θα σας δώσει υψηλή προστασία, μέγιστη διάρκεια ζωής και το μικρότερο κόστος ανά τόνο παραγωγής.

engine

Μηχανές – Κινητήρες

drive train-2

Σύστημα Μετάδοσης Κίνησης

hydraulics

Υδραυλικού Κυκλώματος

undercarrige

Σύστημα Κύλισης

filters.oils.batteries

Λάδια, Φίλτρα, Μπαταρίες

b2b_2

Β2Β

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά