Η Διοικητική Ομάδα - Eltrak Cat - Κατασκευές, Εξορύξεις, Λατομεία, Ανυψωτικά

Η Ομάδα της ΕΛΤΡΑΚ σας καλωσορίζει.
Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις λύσεις, που χρειάζεστε.

Λίγα λόγια για την ομάδα μας

Ο διοικητικός ανά τομέα πυρήνας της ΕΛΤΡΑΚ γνωρίζει εδώ και δεκαετίες πως να διατηρεί την εταιρεία στην κορυφή, καθώς από την στιγμή που χάραξε τον δρόμο προς αυτή, δεν τον έχει απολέσει για κανένα λόγο.

Η  εμπεριστατωμένη τεχνογνωσία, η άριστη γνώση της αγοράς, η σοφία που εδραιώθηκε με τα χρόνια μέσα από την εμπειρία συντείνουν στην συνεχή εξέλιξη του συνόλου της εταιρίας όσο και κάθε τομέα ξεχωριστά.

Κοινός τόπος η λατρεία για την Caterpillar, με την οποία η πορεία είναι αναπόσπαστα κοινή από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της εταιρείας το 1982 αλλά και για τους υπόλοιπους οίκους που προοδευτικά προσθέτει στην αντιπροσώπευσή του ο Όμιλος , όπως οι Mak, Palfinger, JLG, Powerscreen, MB.

Πρόκειται για μία δοκιμασμένη και δεμένη ομάδα, η οποία μέσα από τη γόνιμη συνεργασία αλλά και αντιπαράθεση, κατά περίπτωση, έχει αποδείξει την αξιοσύνη και την ετοιμότητά της, έχοντας διανύσει σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία του Ομίλου. Προσόντα και ποιότητες, τα οποία ενισχύονται περαιτέρω, με την εισαγωγή νέων, αξιόλογων στελεχών, που εντάσσονται στο διοικητικό δυναμικό του Ομίλου, με σκοπό την ενδυνάμωση και την ανανέωση του για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων.

Η πρόθεση υπεροχής είναι πάντα το ζητούμενο, δεδομένης της κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας όλων των οίκων που αντιπροσωπεύονται, οι οποίοι επιλέγονται με ακριβώς αυτά τα κριτήρια. Σε κάθε περίπτωση, όμως, κάθε δράση όπως και κάθε απόφαση της διοικητικής ομάδας έχει ως άξονα τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη δομή και τη φιλοσοφία της εταιρείας, όπως η καινοτομία, η τελειότητα, η ομαδικότητα, η ακεραιότητα και η απόδοση.

Νατάσα Κόβα – Kneiss
Φραγκίσκος Δουκέρης
Χαράλαμπος Μερκούρης
Χάρης Γραμματίκας
Γιάννης Μποτσιφάρας
Αλβέρτος Διαμαντόπουλος
Δημήτρης Πειρουνάκης
Σπύρος Ψωμαδέλης
Νίκος Μπούτας
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: +30 210 12 34 567
Είσοδος στο ELTRAK B2B Ζητήστε Προσφορά