Οργάνωση της αποθήκευσης, διαχείρισης και διακίνησης υλικών από τους ειδικούς

Ολοκληρωμένες λύσεις ανύψωσης και μεταφοράς

Εμείς στην ΕΛΤΡΑΚ προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού για την διακίνηση των εμπορευμάτων σας. Η πλήρης σειρά ανυψωτικών, περονοφόρων και παλετοφορων μηχανημάτων Caterpillar, συμβάλλει αποφασιστικά στη μεγιστοποίηση της οργάνωσης της αποθήκευσης, της διαχείρισης και της διακίνησης υλικών.

Η Cat® Lift Trucks στοχεύει να καθιερωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά μηχανημάτων διακίνησης υλικών, μέσω προσεκτικής ανάλυσης των αναγκών διαφορετικών αγορών, εντοπίζοντας τις καταλληλότερες λύσεις, υιοθετώντας τις πιο προηγμένες και καινοτόμες τεχνολογίες. Παράλληλα δεσμεύεται να διατηρήσει την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων της, από άποψη αξιοπιστίας, αντοχής, παραγωγικότητας, ασφάλειας και άνεσης για τους χειριστές.

Όλη η σειρά των ανυψωτικών περονοφόρων – παλετοφόρων της Caterpillar, που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω της ΕΛΤΡΑΚ, διατίθεται επίσης για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση, και δύναται να συνοδεύεται από συμφωνία περιοδικής συντήρησης και επισκευών, με υποστήριξη από τα υποκαταστήματα της ΕΛΤΡΑΚ σε όλη την Ελλάδα.

lifts_4
lifts_2

Κατηγορίες ανυψωτικών περονοφόρων – παλετοφόρων μηχανημάτων Caterpillar

Ανυψωτικά αντίβαρου Caterpillar

• Πετρελαιοκίνητα περονοφόρα / ανυψωτικά αντιβάρου(2.0 – 10.0 τόνων)
• Υγραεριοκίνητα περονοφόρα/ ανυψωτικά αντιβάρου (1.5 – 7.00 τόνων)
• Ηλεκτροκίνητα περονοφόρα αντιβάρου (1.4 – 5.0 τόνων)

Ανυψωτικά αποθηκών Caterpillar

• Χειροκίνητα παλετοφόρα (2.5 τόνων)
• Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα (1,2 – 2.5 τόνων)
• Hλεκτροκίνητα παλετοφόρα με δυνατότητα ανύψωσης STAKERS (1.0 – 2.0 τόνων)
• Οχήματα συλλογής παραγγελιών ORDER PICKERS (1.2 – 2.5 τόνων)
• Οχήματα συλλογής παραγγελιών στενών διαδρόμων VNA (1.1 – 2.0 τόνων)
• Οχήματα μετατοπιζόμενου ιστού, υψηλής εναπόθεσης Reach Trucks (1.4 – 2.5 τόνων)
• Οχήματα έλξης (3.0 – 5.0 τόνων)

Ανυψωτικά μηχανήματα στοίβαξης (Stackers)

Τα ανυψωτικά μηχανήματα στοίβαξης της Caterpillar είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δίνουν λύσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, Τα μοντέλα της σειράς Ί΄παρέχουν τη δυνατότητα αρχικής ανύψωσης από το έδαφος για εργασίες πάνω σε ράμπες. Τα μοντέλα της σειράς ‘S’ είναι εξοπλισμένα με ανοιχτά πόδια στήριξης για τον χειρισμό παλετών κλειστών και από τις τέσσερις πλευρές. Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

α) Ανυψωτικά πεζού χειριστή

β) Ανυψωτικά με πλατφόρμα

γ) Διπλής στοίβαξης με πλατφόρμα

δ) Ανυψωτικά όρθιου χειριστή

PDF - Τεχνικά Χαρακτηριστικά

PDF - Παρουσίαση

Χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα (Pedestrian & Ride On Pallet Tucks)

Τα αθόρυβα και πανίσχυρα αυτά παλετοφόρα είναι ιδανικά για τη μεταφορά φορτίων. Τα μηχανήματα αυτά κινούνται με ηλεκτροκινητήρα AC και διαθέτουν άριστη πρόσφυση πάνω σε ράμπες, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση οπισθοχώρησης, ακόμα και όταν είναι φορτωμένα. Υπάρχουν επίσης διάφορες επιλογές κινητήριων τροχών ή τροχών φορτίου, ώστε να καλύπτονται όλες οι εφαρμογές. Διαθέσιμα σε μοντέλα πεζού χειριστή, με πλατφόρμα, καθιστού χειριστή και όρθιου χειριστή, τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα της Caterpillar αποτελούν την ιδανική λύση για τις ανάγκες της αποθήκης σας.

PDF

PDF

Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών (Order Pickers)

Είτε η συλλογή γίνεται σε χαμηλό, είτε σε μεσαίο, είτε σε μεγάλο ύψος, τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών της Caterpillar παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, γιατί; Διότι υπάρχει ένα μηχάνημα για κάθε ξεχωριστή εφαρμογή και επειδή όλα τα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα με βασικό γνώμονα την άνεση του χειριστή. Όσο πιο άνετα εργάζεται ο χειριστής, όσο πιο εργονομικά είναι τα χειριστήρια, τόσο καλύτερη είναι η συλλογή των παραγγελιών και τόσο μεγαλύτερος ο όγκος εργασίας που διεκπεραιώνεται σε κάθε βάρδια. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα: α) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών χαμηλού επιπέδου, β) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών μεσαίου επιπέδου και γ) Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών υψηλού επιπέδου.

Press Release

Ανυψωτικά στενών διαδρομών (Reach Trucks)

Σχεδιασμένα με γνώμονα τις παραμέτρους που έχουν πρωτεύουσα σημασία όπως ποιότητα & αντοχή και άνεση του χειριστή, τα ανυψωτικά της σειράς NR-N διαθέτουν κορυφαία ανυψωτική ικανότητα, ευρύχωρη καμπίνα χειριστή, βελτιωμένη εργονομία και τον ιστό ‘powerRamic’ με τους υδραυλικούς κυλίνδρους ενσωματωμένους στον ιστό, ώστε να βελτιώνετε σημαντικά η ορατότητα του χειριστή από το έδαφος έως το ανώτερο επίπεδο εργασίας. Τα μηχανήματα διαθέτουν σύστημα εκκίνησης με κωδικό ΡΙΝ για έως και 30 διαφορετικούς χειριστές, που εμποδίζει επίσης τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Επιπλέον, ο τεχνικός έχει στη διάθεσή του να ρυθμίσει έως και 25 παραμέτρους, προσαρμόζοντας το μηχάνημα στις ικανότητες ή ανάγκες του εκάστοτε χειριστή.

PDF

Πρόγραμμα συντήρησης

Η έγκαιρη συντήρηση από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της ΕΛΤΡΑΚ μπορεί να μειώσει τον χαμένο χρόνο και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας. Τα προγράμματα μας διασφαλίζουν έγκαιρο και επαγγελματικό σέρβις, παρέχοντας στους πελάτες ακριβή περιγραφή του κόστους και πλήρη έλεγχο των εξόδων λειτουργίας. Παράλληλα με τη μεγιστοποίηση της αξίας μεταπώλησης των μηχανημάτων, τα προγράμματα αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να βελτιώνουν την απόδοση των περονοφόρων, να βελτιστοποιούν τη χρήση τους και να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα των εργασιών. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αποθεμάτων ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και μοντέλα ανυψωτικών μέσω των κεντρικών αποθηκών και υποκαταστημάτων μας. Ανταλλακτικά που δεν είναι αμέσως διαθέσιμα, παραδίδονται εντός 24 ωρών από την παραγγελία.

Εγγύηση μηχανημάτων

Όλα τα μηχανήματα καλύπτονται με 12μηνη εγγύηση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για 36 έως 60 μήνες με επιπλέον κόστος ή συμφωνητικό συντήρησης.